Chaty "Pri lesíku"

Chaty sa nachádzajú pri obci Mlynčeky (mimo obce), v tichom, prekrásnom podhorskom prostredí Vysokých Tatier. Je to komplex 3 chát, ktoré je možné prenajať samostatne, ale aj spolu. Celková kapacita troch chát, je 33 osôb. V každej chate sú okrem spálni, spoločenská miestnosť, kompletne vybavená kuchyňa, jedáleň, krytá terasa, kúpeľňa s WC (2× v chate č. 3). K dispozícií je FTV-SAT, rádio.

Vonkajší krytý altánok s krbom umožňuje príjemné posedenie pri ohni. Vykurovanie chát je elektrické a teplovzdušnou krbovou vložkou. Parkovanie je priamo pri objekte. Stravovanie je možné vďaka vybavenosti kuchyne individuálne, alebo v rekreačných strediskách, ktoré sa nachádzajú v blízkosti chát.

Chaty sa nachádzajú pred obcou na okraji lesa v Podhorí Vysokých Tatier v tichom prostredí a návštevníkom poskytujú pokoj, pohodu, relax a sú vhodné pre rodinné dovolenkové pobyty. Svojou polohou (Vysoké Tatry 12 km, Ždiar 17 km, Poprad 21 km, Vrbov – termálne kúpalisko 13 km) sú taktiež vhodné aj pre skupiny turistov vyhľadávajúcich športové a turistické aktivity po celý rok.