MC Montana, s. r. o.

Sme renomovaný výrobca radiátorov najvyššej kvality. V našej bohatej ponuke nájdete dekoratívne radiátory, kúpeľňové radiátory aj radiátory do miestností. To Vám umožní vybrať si model radiátora presne podľa Vašej potreby.

Vďaka mimoriadne pokročilým technologickým procesom, ktoré používame na výrobu a použitiu špeciálneho typu ocele na ich konštrukciu, sme si istí spoľahlivosťou ponúkaných radiátorov. Na naše radiátory sa preto na rozdiel od našich konkurentov nevzťahuje dvojročná, ale päťročná záruka!

Okrem toho sa môžeme pochváliť mimoriadne rýchlymi dodacími lehotami. Do 7 pracovných dní sme pre našich zákazníkov schopní vyrobiť aj modely radiátorov s neštandardnými rozmermi alebo farbami.

Takže ak už hľadáte radiátor, ktorý bude nielen pekne vyzerať v kúpeľni alebo v obývacej izbe, ale bude sa vyznačovať aj spoľahlivosťou, vysokou účinnosťou a atraktívnou cenou, potom je voľba jedna

Moderné radiátory od najlepšieho výrobcu. Pomôžeme Vám vybrať model s klasickými obdĺžnikovými alebo štvorcovými tvarmi - všetky naše radiátory sú v elegantnom štýle a nezvyčajnom vykonaní. Naša ponuka zahŕňa radiátory, ktoré spájajú funkčnosť a originálny štýl. Široký výber radiátorov je zárukou trvanlivosti, vysokej kvality a spoľahlivej prevádzky, takže vsaďte na výrobcu radiátorov